BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Pesti si Leu

86%

Leul influenteaza aspectele legate de munca, servicii, sanatate, animale. Soarele ce guverneaza zodia Leului se imbina cu Neptun pentru a transforma in realitate lucruri ce tin de domeniul ideilor. Soarele aduce o raza de speranta asupra dorintelor dumneavoastra. Leul va avea grja de dumneavoastra. , va va aduce aminte sa va ingrijiti de propria sanatate si de aspectele legate de serviciu. Acesta va va ajuta in afaceri. Leul apreciaza stralucirea ce ii caracterizeaza pe Pesti. Aerul dumneavoastra. misterios il va incanta, iar dumneavoastra vedeti in Leu un individ inteligent, incantator, atragator din punct de vedere sexual, un real sprijin pentru proiectele dumneavoastra ce vor sa devina realitate.

Un Leu va poate distrage de asemenea. Sunt atatea asteptari din partea dumneavoastra in aceasta relatie, incat este posibil sa fie un chin sentimental. Incercati din rasputeri sa il/o impresionati. Leul va pune in mintea lui pe un piedestal, si are impresia va nu obositi niciodata; fara sa vrea, va extenueaza si va scurge de puteri. In general, este o relatie interesanta, chiar fascinanta, dar nu este perfecta. Aveti nevoie de experienta, ce se acumuleaza in timp, pentru a avea succes pe termen lung.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.