BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Pesti si Gemeni

65%

Sub influenta Gemenilor se afla domeniile legate de securitate, proiecte pe termen lung, casa si proprietati. Acestia va incurajeaza cand este vorba de calatorii, de a va largi orizonturile, si de securitate in anii ce vor urma. Alaturi de un Geaman aveti tendinta de a deveni nelinistit, deoarece acesta este plin de idei, pe care vi le comunica cu viteza unei mitraliere; aveti de ales intre doua atitudini pentru a face fata acestor idei: sa fiti discriminant sau selectiv. Niciunul nu sunteti multumit cu locul doi.

Uniunea acestor doua semne zodiacale nu este foarte bine aspectata, si veti intampina multe probleme si obstacole. Acestea pot fi privite ca niste incercari. Combinatia intre Neptun si Mercur genereaza confuzie, dar intr-un mod variat si vesel. Impreuna, nu aveti o directie clara in care va indeptati, si nativul din Gemeni va trebui sa preia conducerea si sa vada daca veti ajunge undeva; altfel, vi se pare ca va indreptati catre nicaieri. Acest drum va fi cel putin placut, desi relatia se poate dovedi o pierdere de timp. Totul depinde de maturitatea amandurora.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.