BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Pesti si Fecioara

77%

Fecioara influenteaza aspectele legate de casatorie, parteneriate si relatii publice. Mercurul ce guverneaza zodia Fecioarei si Neptun se imbina, rezultand o crestere atractivitatea. Aceasta relatie este expansiva, placuta, amuzanta, si nu poate fi niciodata incheiata.

Va simtiti atras/a de Fecioara in modul in care opusii se atrag, si puteti sa va casatoriti cu acest nativ. Admirati la acesta rapiditatea, istetimea, si aparentul spirit practic. Fecioara este atrasa de simtul fanteziei, de mister, de calitatile dumneavoastra poetice, de abilitatea dumneavoastra. de a abstractica. In timpul in care dumneavoastra formulati o teorie, nativul din Fecioara poate pregati o prezentare rapida.

Daca gasiti un echilibrul intre extreme, relatia ar putea trece in faza unui mariaj. In cazul cel mai nefavorabil, aceasta relatie poate fi fascinanta dar neproductiva. Actionati in prea multe directii, si este o clara lipsa de concentrare.

Fecioara va amuza, si impreuna faceti haz de necaz. Daca tot am ajuns la partea pozitiva a relatiei, putem mentiona imbunatatirea capacitatii de a aparea in fata unui public, imaginea dumneavoastra este palpabila, va este imbunatatita capacitatea de a vedea scopul practic la unei actiuni, deveniti constient de propriul potential. Veti deveni mai concret din multe puncte de vedere. In aceasta relatie sunt si parti pozitive, si negative, si multe depind de gradul de maturitate la amandurora.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.