BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Pesti si Capricorn

80%

Capricornul influenteaza aspectele legate de prieteni, sperante, dorinte si aspiratii. Saturn alaturi de Neptun indica o relatie armonioasa. Exista un echilibru, iar semnele sunt favorizate din punct de vedere astral. Saturn reprezinta realismul, si este in Balanta cu Neptun, ce reprezinta idealismul. Este foarte probabil ca impreuna sa realizati un camin si o familie fericita.

La prima vedere, semnele sunt diferite. Saturn este asociat cu disciplina, si Neptun cu iluziile, libertatea de a rataci, visa, abera poetic. Dar dupa o examinare mai atenta, se pot vedea asemanarile: Capricornul este morocanos, Pestii sunt tristi.

Pestii si Capricornul isi aduc bucurie unul altuia. Exista o mare atractie fizica intre ei, si o sansa mare de armonie in cuplu. Capricornul va vede ca pe un individ intelept, va asociaza cu calatoriile scurte, este mandru sa va prezinte rudelor si prietenilor. pentru dumneavoastra, Capricornul reprezinta o oportunitate de a va indeplini dorintele, alaturi de el aveti de castigat, deoarece este un bun sfatuitor financiar.

El va va ajuta ca visele sa devina realitate, le va transforma in ceva palpabil, cum ar fi banii sau posesiunile. Relatiei ii trebuie ceva timp sa se dezvolte, iar Capricornul este rabdator atunci cand vine vorba de romantism. In concluzie, o relatie favorabila pentru amandoi.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.