BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Pesti si Berbec

64%

Alaturi de un nativ la zodiei Berbec, veti simti ca sunt influentate domeniile legate de bani, posesiuni, si ceea ce este pretios este accentuat. Marte, guvernatorul zodiei Berbec, produce alaturi de Neptun ori o imaginatie de nestavilit si idealism, ori iluzii si deceptii. Atunci cand Berbecul este implicat in vreo intriga, probabilitatea cea mai mare este sa fie alaturi de un nativ din Pesti.

Relatia poate fi avantajoasa din punct de vedere financiar, sau se poate situa la polul opus, sa fie dezastruoasa. Nu exista pamant neutru, deoarece Berbecul este un semn de foc, iar Pestii sunt un semn de apa. Ii avertizam pe aceasta cale pe cei din urma ca in cazul in care se implica intr-o relatie cu un Berbec, sa fie pregatiti pentru un individ activ, entuziast, si care va incurajeaza sa va dezvoltati talentele.

Exista tendinte catre deceptie in aceasta relatie; nu este foarte clar, dar amandoi aveti tendinta de a vedea lururile diferite fata de cum sunt in realitate, si va inconjurati cu utopii. Este recomandabil ca nativul din Pesti sa aiba o atitudine matura, pentru a va putea bucura impreuna in aventurile pe care le incepeti impreuna.

Berbecului i se pare ca aveti o fire magnetica, misterioasa si secretoasam si de aceea vrea sa ma impresioneze si sa va "scoata din carapace"; exista sanse destul de mari sa reuseasca, dar aceasta propunere vi se pare prea indrazneata. Desi va aflati in zodii vecine din zodiac, sunt multe diferente intre voi, si niciunul nu este pregatit pentru o schimbare radicala.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.