BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Pesti si Balanta

84%

Balanta influenteaza aspectele legate de banii ,mister, ocult si sex. Venus si Neptun simbolizeaza o atmosfera plina de sperante.

Alaturi de Balanta, puteti visa mult, dar materializarea acestora depinde de multe. Va simtiti legat si restrictionat, dar este bine ca macar sunteti constient de asta. Stiti ce ar trebui facut intr-o astfel de situatie. Exista potential pentru a obtine resurse financiare aditionale. Venus si Neptun simbolizeaza o cimbinatie romantica, si speranta unui sfarsit fericit. Aceasta speranta se bazeaza pe o situatie realista, si este o sursa de optimism.

Aceasta relatie poate fi complicata. Balanta afecteaza Casa a Opta a horoscopului dumneavoastra, cea care are legatura cu ocultul, cu lucurile ascunse sau nestiute. Intr-o mare masura, acesta este motivul pentru care va simtiti atras de acest nativ. Beneficiile de pe urma acestei relatii sunt greu de definit, si oricate ar fi acestea, sunt rezultate ale muncii, planificarii si examinarii domeniilor ce tin de necunoscut.

Nimic nu va va fi pus pe tava, si stiind acest lucru, veti avea mai multe sanse de succes cu Balanta. In concluzie, romantismul si misterul guverneaza aceasta relatie.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.