BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Leu si Varsator

67%

Opusele se atrag - este valabil si in cazul dumneavoastra. Uranus alaturi de Soare simbolizeaza calatorii, schimbari, varietate, comunicare si provocari. Varsatorul va influenteaza acea parte din zodiacul solar legata de casnicie, parteneriate, afaceri legale si relatii publice. Individualitatea iese in evidenta. sunteti intrigat si atras, dar deseori fara sa vreti.

Varsatorul va face sa va examinati constiinta, sa deveniti implicat in actiuni "altruiste". V-ati putea casatori cu un Varsator. Pe de alta parte puteti deveni rivali cranceni. Sentimentele dumneavoastra evident sunt ambivalente. Acest efect il are asupra dumneavoastra un nativ din zodia Varsatorilor - sus si jos, bucurie si manie, acord sau dezacord. Vreti atentie si stiti sa o atrageti asupra dumneavoastra. Invidia exista - cand vedeti aceasta in dumneavoastra, aveti resentimente.

Este o relatie delicata si nu e mereu usor. Dar daca poate fi facuta sa mearga bine, cu siguranta va fi ok. Mentineti-va echilibrul si relatia va fi benefica.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.