BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Leu si Taur

66%

Cu Taurul s-ar putea sa va intristati. Telul este acolo, il vedeti cat se poate de clar, dar s-ar putea sa va abateti de la drum. El tinde sa va faca sa respectati rutina, sa va faceti treburile de la cap la coada. Dar adesea, dumneavoastra tindeti sa faceti exact inversul (de la coada la cap). Pe aceasta tema se vor isca conflicte.

Taurul este cu ochiul pe buget pe cand dumneavoastra sunteti de parere ca orice experienta merita pana la urma. Dar Taurul vrea sa vada cartile pe fata - vrea sa simta si sa vada, sa fie la subiect. Orice "Mari Planuri" sunt puse la indoiala de catre Taur. ascultati, dumneavoastra va trebuie cineva care sa va faca sa mergeti spre teluri, sa va ridice pe o pozitie mai sus in societate. Cu Taurul, cheia este sa gasiti un echilibru intre practicitate si creativitate - ceea ce nu e mereu usor. Nu va pacaliti singur - nu incercati sa il reformati sau sa il puneti sa faca lucrurile cum vreti dumneavoastra. Daca faceti aceasta, va fi conflict mai mult ca sigur.

Aveti rabdare, pentru ca este la fel de incapatanat ca dumneavoastra. Combinatia dintre Leu si Taur este interesanta dar s-ar putea sa nu mearga, iar daca va merge, unul din voi va domina relatia si va avea de castigat mai multe decat celalalt. Venus alaturi de Soare creeaza mister si intriga. Atentia este ceva dupa care tanjiti. Taurul va va ajuta in chestiuni legate de cariera, dar dumneavoastra va trebui sa faceti niste concesiuni, in special in zona financiara.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.