BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Leu si Scorpion

67%

Aici apar obstacole. Dumneavoastra vreti libertate, dar odata cu Scorpionul vin responsabilitati in plus. Pluto si Soarele semnifica atractia sexuala. Ei va influenteaza acea parte din zodiac legata de domesticitate, restrictii si autoritate parentala. Aveti tendinta sa va rebelizati.

Din punct de vedere constructiv, disputele sunt si ele bune la ceva, dar vor aparea cicatrici pe partea sentimentala. Scorpionii va pot ajuta in achizitionarea unor lucruri cu valoare de lunga durata. Sunteti fortat sa fiti practici si ei s-ar putea sa aiba grija de fondurile dumneavoastra.

Scorpionul ar putea sa va aduca la munca la timp. Depinde de la fiecare persoana in parte daca se lasa modelata de celalalt. Va puteti simti legat de ei, restrictionat chiar si fortat. Insa ar putea fi spre binele dumneavoastra - ati putea fi fortat sa va folositit creativitatea. Ati incepe sa reduceti din cheltuielile pe lucruri extravagante, alaturi de un Scorpion ati putea chiar sa puneti bani la banca si sa cumparati o proprietate careia ii creste valoarea. Va ajuta sa aveti un potential mai mare in cariera. Rareori sunteti indeferent fata de Scorpion. Cu toate problemele, aceasta provocare ar putea merita toate eforturile.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.