BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Leu si Sagetator

70%

Jupiter si Soarele evidentiaza atractia fizica dintre voi. Sagetatorii va influenteaza acea parte din horoscopul solar legata de sex, copii, speculatii si o stare generala de bucurie.

Alaturi de Sagetator rareori sunteti multumit de statutul dumneavoastra. Vreti schimbari si varietate, din cauza ca Jupiter va creaza un aer optimist. Va puteti mari interesele si a puteti exploata cateva dintre talentele dumneavoastra secrete. Sagetatorul pune laincercare, stimuleaza si inspira. Puteti scoate in fata abilitati ce au fost puse in umbra in trecut.

Copii adesea contribuie la fericirea unei relatii dintre un Sagetator si un Leu. pentru dumneavoastra, Sagetatorul reprezinta aventura, varietate, calatorie si misterul in legatura cu ceea ce va urma. Neasteptatul ar putea deveni un mod de viata - si un mod sigur de a redobandi tineretea. Jupiter va va ajuta sa treceti peste orice tendinta de a va indrepta spre o depresie.

Exista o vointa extraordinara sa treceti peste obstacole, sa faceti ceea e pare imposibil. Mereu este necesar sa construiti pe o baza solida - ceea ce poate fi facut alaturi de Sagetator. Unul dintre conflictele ce ar putea avea lor ar putea fi despre: unde sa locuiti, ce sa faceti in urmatorii ani. Daca vreti pe cineva care sa va descuie usa creativitatii, ati gasit persoana potrivita.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.