BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Leu si Rac

80%

Sunteti atrasi de Rac datorita unei aere de mister si pentru ca asociati nativii acestei zodii cu stralucire, atractie fizica, si o viata buna (ca mancare si bautura buna, si distractie).

Alaturi de Rac va straduiti sa aveti putete, siguranta si bunuri materiale, asta din cauza ca racul va influenteaza acea parte din horoscopul solar legata de incertitudine, mister, puzzle-uri, si in cnsecinta va face sa cautati solutii, sa fiti constient ca trebuie sa economisiti bani pentru un timp, cand acestia vor fi castigati greu. Zodiile voastre se atrag precum doi magneti (doi poli opusi). Va preocupa grupurile, cluburile, instituriile si restrictiile. Aveti insa chestiuni de natura personala, pe care nu vreti neaparat sa le dezvaluiti. Racul va invaluie in mister.

Vedeti in acest individ mama, iubit, racoare si provider. Insa el va influenteaza partile legate de temeri secrete, datorii, fobii. Va place misterul si intriga, iar racul va ofera asta. Si daca este destept veti sta mult timp incercand sa intelegeti totul. Aveti nevoie de aceasta persoana in viata dumneavoastra cel putin o parte, daca nu tot timpul.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.