BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Leu si Pesti

63%

Sunteti pur si simplu fermecat de misterul Pestilor. Neptun in combinatie cu Soarele creeaza presiune, dorinte ascunse, unele restrictii, si un sentiment arzator care duce la o explozie emotionala. Nativii acestei zodii va influenteaza aceea parte din horoscop legata de lucrurile secrete, practicile oculte, banii altora, sex si informatii secrete.

Pestii au ca simbol apa, iar dumneavoastra focul. Cele doua nu se amesteca - ceea ce inseamna ca sunt probleme evidente, dar si ca exista intriga ce ajuta la crearea unei atractii magnetice. Nativii acestei zodii va fascineaza, si vreti sa ii impresionati, sa le aratati ca meritati un efort mai mare. Au tendinta sa va serveasca, sa va anticipeze dorintele si toanele.

Vreti ca relatia sa continue, dar in unele momente exista un triunghi. O a treia persoana v-ar putea sta in cale. Fti siguri ca stiti ceea ce va doriti, pentru ca Pestii nu vor sta alaturi ca sa aflati dumneavoastra. Neptunul zodiei Pesti simbolizeaza misterul, iluzia si romantismul.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.