BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Leu si Leu

67%

Aici este vorba despre cine va fi in centrul atentiei. Aveti impreuna o personalitate deosebita, un plus de sarm si sunteti distractivi. Pentru a face relatia sa reuseasca, fiecare Leu trebuie sa fie gata sa faca un pas inapoi, sa il lase si pe celalalt sa isi arate talentele speciale si abilitatile. Leul nu atrage pe oricine. Trebuie sa fii o leoaica excentrica, trebuie sa te imbraci bine, sa apreciezi mancarea buna si sa il complimentezi la greu.

El este romantic, dar oarecum egoist. Cheia catre a-l face mandru de tine este sa citesti, sa tii pasul cu evenimente curente si sa ai simtul umorului. Ii place sa te vada razand, dar cu el nu de el. Cere atentie, este romantic, poate fi si gelos daca nu il privici ca centrul universului dumneavoastra. Nu este chiar asa de usor. Nu ii plac femeile care se machiaza prea mult, sau care plang, de cele care rad prea tare si de cele care distrag atentia ce se concentreaza asupra sa.

Leoaicei ii place sa fie complimentata. Prezinta o atractie deosebita spre dramatism, mentineti-va un aer misterios. Ii place sa auda despre ea, sa citeasca in palma, sa auda horoscopul. Un gest, o atingere, un semn secret - aceasta este calea catre inima ei. Ii place sa fie cu cineva care este admirat de altii. In momente intime, ii place mai degraba tandretea. Este sexi, dar vrea sa fie dorita pentru ceva mai mult decat motive legate de fizicul ei. Se valorifica, nu se daruieste oricui.

Este romantica si darnica si are nevoia sa fie dorita. Este incapatanata, dar incearca sa faca ce e mai bine pentru tine. Recunoasteti calitatile ei si evitati sa fiti intepat. Va imparti lumina reflectoarelor daca simte ca aveti ceva ce altii ar putea admira. Este neobisnuita, complicata, dar poate fi cea mai frumoasa experienta din viata ta.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.