BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Leu si Gemeni

78%

Intr-o asemenea relatie sunteti activ si inspirat. Veti avea mai multe contacte sociale si este vorba aici despre atractie adevarata. Vreti sa va imbunatatiti reciproc. Vi se inspira speranta, dorinte si veti avea mai multi prieteni. Gemenii sunt activi; Mercur si Soarele va vor da idei, va vor face sa calatoriti mult; va fi afectata acea parte legata de speculatii, planuri, idei, rapoarte, creatii si scrieri. Se da mare atentie luxului, frumusetii sau problemelor domestice.

Relatia este in general armonioasa, in ciuda artificiilor emotionale. Tindeti sa asteptati multe din partea Gemenilor. Va asteptati la simtul umorului, sarm si versatilitate, dar adesea le interpretati ca forme de neliniste sau de satisfactie. Va atrage pentru ca va flateaza, iar dumneavoastra nu puteti rezista in fata acestui fapt.

Admirati repeziciunea cu care gandeste si sunteti fascinat de prietenii pe care ii intalniti prin intermediul Gemenilor. La randul lor, Gemenii si-ar putea gasi sufletul pereche in dumneavoastra cand vine vorba de idei, calatorii si rebeliune. Va cam potriviti din aceste puncte de vedere.

Combinatia este favorabila, intrucat Leului ii plac luminile aprinse, emotivitatea si sa fie laudat - ceea ce geamanul chiar face. Castigati placere prin aceasta relatie si s-ar putea sa fie una de lunga durata.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.