BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Leu si Fecioara

72%

Intr-o astfel de relatie, puteti avea sentimentul ca banii sunt implicati. Ei incearca sa va ajute, dar dumneavoastra va duceti si cheltuiti bani in toate partile. Sub influenta fecioarei intra acea parte din horoscopul solar legata direct de bani, posesiuni si lucruri valoroase. Intre voi este atractie si armonie, dar e ca si cum ati bea ceva forte tare, sau ati manca ceva foarte dulce - vreti mai mult. Si cu cat vreti mai mult, cu atat cresc sansele sa va indepartati unul de celalalt datorita asteptarilor dumneavoastra mari.

Cu Fecioara deveniti constient de contul in banca, sau de lipsa acestuia. Are idei, si daca ascultati cu atentie, criticile sale sunt constructive. Tinde sa fie conservativ atunci cand dumneavoastra sunteti pus pe schimbari, sa stea si sa analizeze atunci cand dumneavoastra vreti sa sariti mai intai si sa ganditi pe urma. In mare, aceasta asociere este plina de scantei ce s-ar putea aprinde intr-o relatie permanenta.

Aceasta persoana va face constient de ceea ce poate fi cumparat cu bani. Incepeti sa nu mai aveti cheltuieli "nesabuite" si va preocupa mai mult sanatatea dumneavoastra. Fecioara este intrigata de dumneavoastra, dar si frustrata cand vine vorba despre bunul simt atunci cand mancati sau beti.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.