BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Leu si Capricorn

72%

Apar unele restrictii intr-o relatie cu un Capricorn, alaturi de responsabilitati, planuri pe termen lung si presiune din punct de vedere financiar. Intre Leu si Capricorn exista atractie reciproca. Daca dati prea multa atentie detaliilor, s-ar putea sa va simtiti tinut pe loc, restrictionat.

Cu Capricornul ati putea crea ceva de valoare de lunga durata. Va va recomanda celor mai potriviti oameni. Va poate disciplina, dar asta este spre binele dumneavoastra. Nu il apreciati mereu, dar ar putea fi un caz de prea multa familiaritate. Capricornul este rezervat si va va ajuta sa va maturizati. Ceea ce face el, in principiu, este sa va aduca la cunostinta cateva lipsuri. Nu va implicati intr-o astfel de relatie decat daca sunteti matur.

Capricornul este rabdator, pe cand dumneavoastra sunteti impulsiv. Evident ca puteti invata multe unul de la celalalt, desi lectiile nu sunt intotdeauna placute. Capricornul va avuta sa faceti fata realitatii, ceea ce poate fi o tema. Veti descoperi ce este de valoare si ce nu. Va va ajuta sa ii deosebiti pe adevaratii prieteni de cei care doar stau din interes langa dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.