BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Leu si Berbec

88%

Berbecul va influenteaza acea parte din zodiacul solar legata de calatorii lungi, psihologie, publicatii si comunicare. Impreuna reprezentati independenta, originalitate, si o noua abordare.

Marte si Soarele va inspira actiune; sunteti plini de energie, dar fitit atenti catre ce o canalizati. Sunteti indemnati sa faceti eforturi mai mari care va va duce la castigarea recunoasterii pentru eforturile depuse. Atractia fizica nu lipseste. Este o tendinta sa mergeti prea repede cu relatia si ar putea aparea ghinioane. Veti avea idei constructive alaturi de Berbec.

Va flateaza si va castiga recunoastere si public, iar cu acestea v-a castigat. V-ati putea simti obosit deoarece trebuie sa tineti pasul si sa il impresionati la randul vostru pe Berbec. S-ar putea sa va intindeti prea mult - puteti face atat de multe lucruri, si alaturi de Berbec vreti sa le faceti pe toate. Va trebui sa va luati vitamine ca sa tineti pasul. El va va ajuta sa va puneti ideile in aplicare.

Castigati daca va faceti mai puternica filosofia personala. Este o relatie buna Leule, daca vei avea timp sa iti mai si tragi rasuflarea.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.