BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Leu si Balanta

65%

Sunteti confuz dar stimulat alaturi de Balanta. Iar pentru dumneavoastra sa fiti stimulat este cireasa de pe tort. Va inspira sa fiti creativi si inventivi.

Horoscopul solar spune multe lucruri despre voi: spune ca sunteti compatibili, dar ca va daruiti complet acestei relatii; va imprastiati fortele, si va infruptati cu distractia si frumusetea partenerului - iubiti sa fiti iubit. De aceea trebuie sa cautati o abordare mai practica a aceastei relatii, pentru ca aceasta sa poate rezista in timp. Va este influentata acea parte din horoscop legata de idei, vecini, hobby-uri.

Discutiile deschise dintre voi sunt de obicei placute, dar uneori marginea devine ascutita si va poate taia. Soarele in asociatie cu Venus dau un surplus de romantism, dar apar si indoieli care va vor face gelos. Trebuie sa munciti ca sa reusiti in aceasta relatie. Ar putea fi perfect daca dumneavoastra sunteti flexibil. Balanta va poate invata multe lucruri artistice sau legate de justitie. Singura intrebare este "cat de mult sunteti dispus sa invatati?".

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.