BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Varsator

73%

Alaturi de Varsator, aveti tendinta sa fiti nelinistit, ca si cand ati fi cu un alt Geaman. Varsatorul influenteaza horoscopul legat de calatorii, activitate mentala, publicatii, scris, abilitatea de a va ridica deasupra asteptarilor. Varsatorii va stimuleaza sa invatati si sa nu va multumiti cu locul 2. Uranus si Mercur lucreaza impreuna pentru finalizarea dorintelor.

Varsatorul va ademeneste, promitandu-va din ce in ce mai multe, pana va saturati de atata anticipare. Varsatorul este un bun bun partener de calatorii si de invatatura.

Varsatorul va stimuleaza, si este posibil ca de multe ori sa va razganditi. Uneori poate fi o povara, deoarece aceasta asociere implica responsabilitate, si nu intotdeauna o recompensa materiala. La sfarsit, Geamanul se intristeaza vazand ca nu are mare lucru de castigat. Daca vreti aventura si o mai buna intelegere a lumii in care va aflati, Varsatorul este cea mai buna alegere. Daca va intereseaza profiturile, atunci va trebui sa cautati in alta parte.

Alaturi de Varsator va imbarcati in calatorii de durata. Uranus si Mercur se imbina pentru a crea progres; interesul altora este scos in evidenta. Veti crea conditii bune pentru altii, de multe ori sacrificandu-va pe dumneavoastra. In ansamblu, perechea Gemeni-Varsator este una reusita.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.