BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Taur

76%

Nativii din zodia Taurului va fac sa fiti constient/a de fricile dumneavoastra. Taurul va tenteaza deoarece va este foarte greu sa le intelegeti natura. Gemenii pot transforma in bine o relatie cu un Taur daca nu iau in seama comentariile marunte. Taurul va inspira sa priviti in ansamblu un proiect, nu pe bucati, lucru de care puteti profita, daca sunteti pregatit sa invatati si sa fiti invatat.

Taurul influenteaza aspectele ce tin de nevazut, imprevizibil, ascuns, de misterele vietii. Acesta va incurajeaza sa aderati la diferite organizatii, cluburi si grupuri, sa aplicati la institutii de invatamant superior. Desi sunteti atras de catre nativii din Taur, aveti si retineri fata de acestia.

Unele din secretele dumneavoastra. pot iesi la iveala in fata unui Taur, si invatati sa renuntati la povara inutila a acestora. Desi Gemenii si Taurul sunt vecini in zodiac, au caracteristici opuse, si poate ca acestea fac sa existe atractia dintre ei. Gemenii sunt nelinistiti si tot timpul n miscare, pe cand Taurii sunt calmi si reticenti schimbarilor. Taurii ii pot ajuta pe nativii din Gemeni sa se aseze la casa lor, si pot aduce stabilitate in viata acestora.

Alaturi de Taur veti avea parte de intalniri pe ascuns, veti impartasi secrete. Se intrevede o atmosfera romantica, dar relatiei ii lipseste un echilibru ce poate veni fie din partea Geamanului, fie a Taurului. Neastamparul dumneavoastra. si tendinta Taurului de a fi static va pot crea probleme.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.