BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Scorpion

70%

Alaturi de Scorpion, sunteti intrigat, insa relatia poate fi plina de incercari. Aveti tendinta de a termina inainte de a incepe, de a va imagina proiecte atat de fabuloase incat obositi inainte de a incepe. Alaturi de Scorpion, este nevoie de munca; alergati de colo-colo, lucru normal pentru Gemeni.

Scorpionul influenteaza aspectele legate de serviciu, angajati, animale, sanatate si cariera. Acest nativ va face sa va constientizati situatia sanatatii si pe aceea ce priveste serviciul, iar alaturi de Scorpion puteti deveni o persoana care ii ajuta pe cei cu probleme. De obicei Gemenii au incredere in alti oameni, insa in aceasta situatie, Scorpionul isi pune increderea in dumneavoastra, va treziti insarcinat cu un nou proiect, si pe masura ce va apucati de munca, incepeti sa va revoltati.

Aceasta nu este o relatie usoara, deoarece Scorpionului ii lipseste din energia Geamanului. Exista o influenta statornica, de pe urma careia puteti profita, insa trebuie sa fiti rabdator/oare. Scorpionul va determina sa terinati ceea ce ati inceput, si in principiu acesta este un lucru bun. Gemenii isi dau seama ca nu se pot desprinde pana nu este infaptuit un ciclu complet, pana nu este finalizat proiectul la care lucreaza.

De fiecare data cand Gemenii sunt nelamuriti, Scorpionul este cel care ii scoate din ceata. Pluto, combinat cu Mercur, va da posibilitatea sa stabiliti teluri pe termen lung, si desi va puteti razganditi sau ocoli situatiile, stiti unde veti ajunge in final.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.