BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Sagetator

85%

Aici este o situatie in care opusii se atrag, Jupiter imbinandu-se cu Mercur pentru a da semnificatie responsabilitatii, banilor, emotiilor puternice si relatiei intense. Sagetatorul va inveseleste, va stimuleaza ambitia, va educa si va ajuta sa va concentrati asupra unui tel.

Sagetatorul influenteaza din punct de vedere astrologic aspectele legate de casatorie, contracte,a faceri legale, parteneriate si relatii publice; el este cel care da ofera lumii o imagine despre dumneavoastra. Sagetatorii sunt foarte atrasi de dumneavoastra.

Aici nu exista jumatati de masura, este totul sau nimic; odata ce relatia a inceput, totul capata un aer permanent. Afacerile celor doua semne zodiacale se amesteca, iar Geamanul poate sa faca multi bani alaturi de Sagetator. Acesta capata autoritate, responsabilitate. Sagetatorul filozofeaza, pe cand Geamanul este permanent activ.

O asociere cu un Sagetator este ceva serios, poate sa duca la un parteneriat de afaceri, la o relatie serioasa sau chiar la o casnicie. Sagetatorul va face sa fiti optimist/a, sa vedeti drumul pe care mergeti, si destinatia finala.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.