BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Rac

86%

racul influenteaza aspectele legate de banii si proprietatile personale ale Gemenilor. Planeta Mercur, alaturi de Luna ce guverneaza zodia racului produc alternarea starilor de spirit. Aceasta relatie este plina de suisuri si coborasuri in ceea ce priveste latura emotionala si afectiva.

Poate aparea o deceptie, deoarece aveti tendinta sa il priviti pe nativul din Rac intr-o maniera idealistica, iar atunci cand defectele ies la iveala, ramaneti surprins/a. Daca sunteti realist/a de la bun inceput, atunci exista o sansa ca aceasta relatie sa aiba succes. Alaturi de Rac aveti tendinta sa experimentati multe lucruri, si in cele din urma sa va alegeti cu un plan de a face bani. Va trebuie rabdare. racul are o influenta stabilizatoare, mai ales in ceea ce priveste finantele. De asemenea, apreciaza simtul umorului. Va stimuleaza sa ganditi, sa creati.

Pt ca aceasta relatie sa functioneze este nevoie de un Rac matur si un Geaman trecut de perioada aventurilor, si daca nu sunt facute eforturi mari, relatia dispare de comun acord. Depresia poate fi contagioasa; este nevoie de dialog permanent, caci altfel apar neintelegerile.

Alaturi de un Rac aveti tendinta de a specula mai putin si de a merge la sigur cu unele investitii serioase.

In general aceasta relatie reprezinta o provocare. Efortul poate fi rasplatit, dar succesul in aceasta asociere nu vine pe tava, si trebuie castigat cu munca grea.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.