BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Pesti

67%

Alaturi de Pesti, cariera Geamanului este puternic influentata; la fel si ambitiile, aspiratiile, si statutul. Neptun si Mercur produc confuzie; Pestii va induc o stare de confuzie.

Vreti sa aflati mistere, raspunsuri, si cautati perfectiunea intr-o relatie. Vreti sa avansati, sa dobanditi putere si autoritate, domenii in care Pestii au o influenta favorabila. Veti gresi daca va ganditi ca dumneavoastra. sunteti cel care domina intr-o relatie cu nativul din Pesti. Acesta conduce, insa intr-un mod subtil, iar dumneavoastra. il urmati, uneori fara sa va dati seama.

In aceasta relatie sunt probleme, abundenta de romantism incercand sa compenseaze, insa nereusind, deoarece este mai multa anticipare decat pasiune. O relatie cu un nativ din Pesti este similara cu alergarea dupa un curcubeu. Dorinta exista, dar la fel exista si iluzia; scopul principal este ca aceasta iluzie sa devina realitate.

Este nevoie de multa putere pentru a face o astfel de relatie sa mearga pe termen lung. Gemenii si Pestii invata unul de la altul, iar lectiile pot fi chiar dificile.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.