BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Leu

71%

Profilul Leului se incadreaza la fix in viata dumneavoastra, sunteti atras de acest nativ, va stimuleaza din punct de vedere intelectual, vreti sa aveti un viitor frumos alaturi de acesta. Dar Gemenii ar trebui sa fie atenti caci Leii pot deveni de neinteles. Foarte des se intampla ca Gemenii si Leii sa invete unii de la altii, si de aceasta data, Leul impune un ritm rapid, iar Geamanul este pregatit sa o ia mai incet.

Nativii celor doua zodii sunt compatibili, mai ales datorita umorului acestora. Leul ii inspira pe Gemeni, le da idei, ii face sa doreasca sa se exteriorizeze. Multe dintre romantele Gemenilor implica nativi din zodia Leului.

Principalul rezultat dintr-o relatie cu un Leu este stimularea intelectuala si idei din belsug. Acesta aduce disciplina, impune luarea unor decizii cu privire la cea mai buna idee, poibilitate, etc. Intr-o relatie de acest gen vor exista focuri de artificii si pasiune. Insa Gemenii cauta caldura sufleteasca, si depinde de rabdarea acestora daca o sa gaseasca la un Leu asa ceva.

Soarele de guverneaza zodia Leului se imbina cu Mercurul si creaza stimuli, ceea ce se concretizeaza in scurte calatorii, dispute inflacarate, despartiri si impacari. Ca o concluzie, aceasta este o relatie plina de actiune!

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.