BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Gemeni

62%

Alaturi de un alt Geaman, apare actiunea, incepeti proiecte, modernizari. Relatia este plina de stimuli, iar ideile se transforma in actiuni. Impulsivitatea guverneaza aceasta relatie, iar ritmul este unul rapid.

Femeia Gemeni este mare amatoare de cadouri si surprize, si are un mare defect: rade in momentele cele mai nepotrivite. Daca vi se intampla acest lucru la o intalnire, radeti impreuna cu ea! Ca un avertisment, odata ce va obisnuiti sa aveti o femeie Gemeni in preajma, deveniti dependent de ea! Insa ea nu trebuie sa afle acest lucru. Datorita simtului umorului extrem de dezvoltat, ii vor fi iertate multe.

Intotdeauna tineti minte: unui Geaman nu ii place sa fie legat sau restrictionat. Slabiti legaturile: cu cat pareti mai independent, cu atat va depinde mai mult de dumneavoastra.

Gemenii spun multe, dar fac putine atunci cand este vorba de o infidelitate. Daca incercati sa il faceti gelos pe Geaman, atunci el se va razvrati, si il veti pierde daca sunteti posesiva. Lasati-l sa se bucure de independenta, si va veni cu placere acasa.

Geamanul este flexibil, agil, fermecator si plin de energie, mereu in miscare, dispus sa isi satisfaca curiozitatea. Poate fi obositor, si daca ii va fi reprosat acest lucru, va fi de acord, insa de fapt se asteapta ca dumneavoastra sa tineti pasul in continuare cu el. Tineti strans de el, dar fiti subtil/a!

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.