BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Fecioara

67%

Intr-o legatura cu o Fecioara, Gemenii isi vor da seama ca li se impun restrictii, si li se cere sa actioneze responsabil. Zodiile Fecioara si Gemeni au aceeasi planeta ce le guverneaza, adica Mercur, ceea ce face ca aceasta combinatie sa fie una neobisnuita.

Fecioara influenteaza domeniile legate de atmosfera din casa, stabilitate si proprietati. Acest nativ tinde sa il corecteze si sa il incetineasca pe Geaman, fiind un lucru bun atunci cand este facut cu un scop constructiv. Secretul Gemenilor este ca trebuie sa se ataseze de un nativ matur la zodiei Fecioara, altfel conflictele vor fi des intalnite. Intr-o relatie cu Fecioara, nativul din Gemeni isi da seama ca sunt puse in pericol proiectele pe termen lung, si viitorul in ceea ce priveste posesiunile materiale si casa.

Cand te joci cu o Fecioara, castigurile se pastreaza,a sa ca fii sigur ca stii regulile jocului atunci cand incepi. Gemenii si Fecioarele sunt atrasi impreuna de circumstante, de interese comune ce le afecteaza securitatea. Gemenii au multe de invatat dintr-o astfel de relatie, dar duplicitatea Mercuriana este cea care preia controlul. In timp ce nativul din Fecioara critica in mod constructiv, Geamanul vrea actiune.

Si cum ramane pana la urma, cine decide? Geamanul sau Fecioara? Intr-un cadru general, cele doua zodii au multe in comun, dar micile discutii nu pot fi neglijate.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.