BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Capricorn

78%

Capricornul va atrage prin misterul pe care il emana. Banii sunt de asemenea implicati in aceasta relatie, asa ca trebuie sa fiti atent la detalii. Capricornul nu va intelege ca Gemenii sunt permanent nelinistiti, si va pune intotdeauna conditii.

Desi sunteti capabil sa indepliniti aceste conditii, nu este lucrul pe care vreti sa il faceti. Nu va este usor sa pastrati secretele fata de un Capricorn, iar acesta va scapa de poveri intr-un sens pozitiv. Alaturi de acest nativ, invatati multe despre dumneavoastra. , descoperiti mistere si chiar anumite laturi ascunse ale personalitatii dumneavoastra. Capricornul va incurajeaza sa cautati oportunitati de a investi in talentele proprii; veti avea de castigat nu numai pe plan profesional. Aceasta relatie este guvernata de aspecte legate de bani, responsabilitate, scopuri ascunse, si nu este una dintre cele mai romantice relatii posibile, desi exista o atractie.

Daca Geamanul are nevoie de echilibru, de bunastare, atunci Cepricornul este persoana langa care gasiti ceea ce cautati. Capricornul va invata sa nu fiti superficial. Este o relatie interesanta, pana cand restrictiile devin stresante.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.