BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Balanta

73%

Gemenii se leaga de Balante intr-un mod interesant si creativ, aceste doua semne fiind compatibile. Gemenii sunt atrasi fizic de Balante, care influenteaza din punct de vedere astral aspectele legate de dragoste, afectiune, sex, si autoexprimare.

Combinatia Gemeni-Balanta ii pune la egalitate pe Mercur si pe Venus, formeaza o legatura profunda, iar daca Geamanul nu cauta ceva serios, este sfatuit sa nu se alature unei Balante, deoarece miza este mare: afectiune, copii, implicare din toata fiinta. Odata inceputa o astfel de relatie, nu poate fi pur si simplu oprita, caci tinde sa se dezvolte, iar Geamanul invata ce inseamna implicarea, dedicarea, dragostea, sa primeasca si sa daruiasca.

Relatia este una stimulanta de ambele parti, si cu cat va stabiliti obiective marete, cu atat este mai bine. Asocierea Gemeni-Balanta este perfecta in ceea ce ii priveste pe tineri, deoarece este o relate sanatoasa, bazata pe atractie. Ca dezavantaje, Gemenilor li se poate parea ca nativii din Balanta sunt putin cam linistiti, si ar vrea mai multa actiune din partea acestora. Insa aceasta liniste poate fi un lucru pozitiv, asa ca aveti rabdare, Gemenilor!

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.