BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Capricorn si Varsator

70%

Varsatorul influenteaza domeniile cu privire la potentialul venitului si posesiunilor. Uranus alaturi de Saturn promoveaza idei noi eforturi de pioner si un plus de independenta si actiune. Alaturi de Varsator sunteti mult mai constient de bani si cum sa ii obtineti. Combinatie este una care uita trecutul si construieste viitorul. Apreciati drama Varsatorului. Eclipseaza tendinta dumneavoastra de a fi ultraserios. Deveniti ingrijorat de viitor decat sa va bateti cu capul cu ce ar fi putut sa fie.

Combinatia nu este perfecta dar foarte putine lucruri sunt fara defecte. S-ar putea sa fie intreruperi in relatie,dar exista sanse foarte mari sa va reuniti dupa o despartire. Este conflict asupra cui sa traga semnalul de alarma. Aceasta ar trebui sa fie stabilit in mod arbitrar, dar prin incercari si erori. Evident este necesar un grad mare de maturitate in relatie pentru a inflori si creste. Desi e mereu in conflict cu dumneavoastra va gaseste fascinant. Nu spuneti tot ceea ce stiti, mentineti-va aerul misterios.

Varsatorul reprezinta o sansa sa sporiti siguranta financiara, si va da un sens la directiei. Faceti o echipa buna cand vine vorba de proiecte noi. Profitul este obtinut prin crearea de produse unice. Marea intrebare este cine va fi seful. Este o problema care trebuie sa fie rezolvata intr-o maniera satisfacatoare cel putin veti iesi mai multi bani in banca pentru dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.