BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Capricorn si Taur

82%

Vi se influenteaza creativitatea si veti avea parte de schimbari, calatorii. Cele doua zodii sunt armonioase si relatia s-ar putea dovedi foate buna. Sunteti constient de dragoste, popularitate,magnetism popular si resurse creative. Parca prindeti viata alaturi de Taur. Vreti sa comunicati si el va ajuta sa spargeti gheata.

Taurul influenteaza activitatile legate de dragoste, copii ,resurse creative. Taurul va incurajaza si va da un nou drum in viata. Combinatia dintre zodii este favorabila. Sunteti atras de Taur dar el este nelinistit si de aceea veti fi putin nefericit. Taurul implica varietate. El simbolizeaza potentialul dumneavoastra, dorinta creativa. Venus alaturi de Saturn creaza frumusete si disciplina. Experienta este utilizata intr-o maniera care va avea ca rezultate frumusete si recompense emotionale. De asemenea vor fi experiente legate de copii.

In general relatia e recompesatoare si cu destul de mult efort din partea amandurora rezultatul final va fi fericirea. Aceasta relatie e una favorabila dar totul depinde de dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.