BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Capricorn si Scorpion

74%

Scorpionul influenteaza domeniile cu privire la dorinte si prieteni. Va puteti indeplini multe dorinte alaturi de el. Pluto se imbina cu Saturn pentru a incalca restrictiile, sa permita o mai mare libertate a gandului si actiunii.

Ambele zodii sunt intense si ambitioase. Sunt probleme dar armonia ar putea castiga. Aceasta depinde de intelegerea privind telurile de baza. Calatoriti alaturi de Scorpion, va exprimati punctele de vedere, scrieti si faceti numeroase contacte sociale. Atractia fizica exista intre voi. Exista multe ocazii de distractie. Alaturi de Scorpion scapati de letargie. Va imbarcati si incepeti sa ii lasati pe altii sa va cunoasca abilitatile sperantele si ambitile. Adesea il bagati in ceata, dar aceasta merge si este o provocare antrenanta.

Va ajuta sa obtineti multe lucruri dar mai presus de toate sa va descoperiti pe dumneavoastra. Veti afla ceea ce cautati si cum sa obtineti acel lucru. Combinatia Pluto - Saturn este una puternica, impreuna respectati trecutul, dar insistati pe construirea unor valori proprii. S-ar putea sa existe certuri violente, dar potentialul relatie este foarte bun. Ar trebui sa incercati.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.