BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Capricorn si Sagetator

64%

Sagetatorul influenteaza domeniile cu privire la dubii, teama, organizatii secret,e restrictii si afaceri ascunse. Jupiter alaturi de Saturn produce o combinatie care este favorabila pentru a invata, pentru a avea idei radicale, metode neobisnuite, principia oculte si subiecte indepartate.

Zodiile sunt considerate neutre dar in general Sagetatorii va sunt favorabili. Existe secrete si exista manevre special facute sa evite detectarea dar de asemenea sa beneficiati amandoi. Combinatia dintre planete reprezinta o inveselire in contradictie cu discplina, expansiune in contrast cu restrictiile. Deci exista echilibru dar si dragoste. Poate ca ar fi mai bine sa spunem ca relatia aceasta este intriganta. S-ar putea sa nu stiti exact unde va aflati. Provocarea este prezenta dar va cauza frustare.

Daca strangeti fonduri pentru organizatii caritabile Sagetatorul este foarte priceput,dar daca vreti totul in vazul lumii s-ar putea sa nu fie persoana potrivita pentru dumneavoastra. In relatie vor fi secrete si va veti gasi mintindu-va.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.