BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Capricorn si Rac

71%

Alaturi de Rac accentul se pune pe casatorie, relatii publice, parteneriate si afaceri. Sunteti atras de el dar din nou mai mult cum se atrag opusii. Cand vine vorba despre Rac, sunteti incurajati sa intrati in lucruri noi. Va exprimati independenta mult mai bine. Iesiti in fata cu metode originale si creative. Saturn alaturi de Luna reprezinta intensitatea unui scop. Sunteti gata sa incepeti totul de la capat.

Racul va atinge acea parte din zodiacul solar care va face constient de public si de relatiile lui. Racul va aduce publicitate si recunoastere pentru eforturile dumneavoastra. Cum am spune va afecteaza si acea sectiune legata de casatorie. Ati putea fi permanent legat de el. Desi sunt opuse zodile vostre cu siguranta este prezenta atractia dintre voi . Daca vreti sa iesiti din carapacea dumneavoastra, daca vreti sa faceti lucrurile publice atunci ati gasit persoana potrivita. pentru dumneavoastra racul reprezinta o sansa de a mari independenta in gand si actiune. pentru inceputuri noi este partenerul perfect.

Racul va incurajeaza sa fiti pionier, sa va utilizati experienta intr-o maniera indrazneata. Amandoi sunteti constienti de sigurata impreuna si veti avea parte de castiguri semnificative pe plan financiar.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.