BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Capricorn si Pesti

84%

Pestii influenteaza domeniile cu privire la scurte calatori idei opuse filosofiei, rude si abilitatea de a va ajusta situatilor schimbatoare. Neptun alaturi de Saturn promoveaza stabilitate domestica si o dorinta arzatoare pentru o casa si familie.

Relatia pare a fi favorabila si constructiva. In asocierea dumneavoastra cu Pestii sunt prezente idei si experimente si este foarte probabil sa va raspanditi fortele. Pestii va pot face sa radeti dar va pot face si rau. Din relatie ar putea rezulta o casnicie. Pestele va priveste ca pe un prieten si va admira atitudinea realistica. Sunteti intrigat de intelectul intuitive la Pestilor. Neptun si Saturn fac o combinatie buna, una este imaginatia si cealalta este practica. Cu eforturi mature se poate ajuge la un echilibru bun. Veti tinde sa stati casatorit cu persoana de langa dumneavoastra pana veti muri. Cu ajutorul Pestilor veti cumpara o casa buna.

Alaturi de Pesti veti avea o baza solida pe care sa construiti proiecte mai tarziu, in viitor. Nativii acestei zodii va pot obosi dar este putin probabil sa va opuneti. Sunt prea multe momente amuzante si desi ar putea fi cateva lacrimi umorul reciproc castiga. Este o relatie excelenta.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.