BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Capricorn si Leu

86%

Leul influenteaza domeniile cu privire la banii altora. Leul va creaza interesul pentru lucrurile oculte, ascunse in carti de tarot si ghicitul in palma. Leul va uimeste si va intriga. Poate deveni o parte din dumneavoastra inainte sa va dati seama. Soarele alaturi de Saturn reprezinta atractia universala. Planurile sunt mari si multe sunt favorizate. Intr-o afacere ce implica sfatuiri financiare Leul ar putea fi partenerul perfect.

Alaturi de el inspirati incredere. Ceilalti sunt atrasi de dumneavoastra cu probleme, intrebari, planuri si idei. Sunteti atrasi de Leu pentru ca isi arata adevarata personalitate. Leul de asemenea va face cunostinta cu locuri ascunse si misterioase. Relatia nu este una fara neintelegeri separari si obstacole , dar ar putea fi una de lunga durata. Intre voi este interes in legatura cu mosteniri. Va faceti planuri de viitor impreuna. Este mai amuzant sa anticipati ceva se va intampla decat sa va ganditi la momentul in care va aflati in relatie. Cele doua zodii nu au multe lucruri in comun si s-ar putea sa apara dispute. Oamenii pe care ii atrageti nu vor fi mereu apreciati de Leu, insa va va lumina viata. pentru o vreme va fi atractie fizica intre voi. Cat timp dureaza aceasta depinde bineinteles de voi.

Aceasta nu e o relatie ideala, dar ar putea fi una magnifica si v-ar putea schimba viata cu totul. In general Leul reprezinta un raspuns pentru experiente unice pentru dumneavoastra - unele fericite alte nefericite. Daca cautati provocare, ras amestecat cu lacrimi atunci Leul este pentru dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.