BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Capricorn si Gemeni

76%

Gemenii influenteaza activitatile legate de munca sanatate si servicii sociale. Mercur alaturi de Saturn se imbina pentru a produce disciplina, determinare si o constienta asupra detalilor, ceea ce va face sa va apropiati mai mult de telurile dumneavoastra. Energia este canalizata spre realizare, deci alaturi de Gemeni veti avea pe cineva care sa va ajute cu slujba si treburile esentiale. Pentru Gemeni reprezentati responsabilitatea si promisiunea unei recompense.

Zodiile vostre sunt diferite si veti gasi acest lucru atractiv. Mercur este rapid si flirtos, iar Saturn e disciplinat si restrictiv. Cand nativii acestor zodii se intalnesc, Saturn tinde sa domine ceea ce inseamna ca Gemenii se lasa modelati si devin mai practici. pentru Capricorn o relatie cu Gemenii duce la renoirea interesului in sanatate munca si recreere. Gemenii va ajuta sa deveniti mai interesat de lucrurile de zi cu zi, evenimentele curente si ce faceti de obicei.

Gemenii sunt atrasi de voi intr-o maniera emotionala. Va vor face pe plac mereu si va vor ajuta sa va construiti taria si sa aveti grija de aspectul fizic.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.