BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Capricorn si Fecioara

77%

Fecioara influenteaza domeniile cu privire la calatorii lungi, comunicare si educatie. Mercur alaturi de Saturn va indica efortul concentrat spre telurile cele mai importante. Cele doua zodii sunt armonioase.

Fecioara va va pune in miscare si va va incuraja sa va imbunatatiti tehnicile si va largiti orizonturile personale si profesionale. Ati putea simti putina restrictie si dumneavoastra raspundeti incercand sa scapati de rutina, de mozaicuri. Acest lucru poate fi constructiv daca stiti ce faceti, daca nu doar va scuturati putin siguranta. Pentru planuri de calatorie este un partener minunat. Pentru educatie superioara si imbunatatirea talentelor Fecioara este un atu. Ceea ce trebuie sa faceti este sa va construiti o baza solida altfel va veti misca in cercuri. Cu pregatire suficienta vor fi multe realizari, dar aceasta necisita rabdare si disciplina. Aflati acest plan si peste detali fiti observant si cititi printre randuri.

Fecioara va face aspiratile mai practice si va ajuta sa va exprimati punctele de vedere. Este buna pentru dumneavoastra aceasta relatie pentru ca pune accent pe nevoi, idei si teluri. Cel mai important lucru este ca va ajuta in pregatire si planuire. Cu Fecioara veti ajuge departe si veti face mari progrese. Cu siguranta aceasta relatie merita cele mai mari eforturi.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.