BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Capricorn si Berbec

79%

Alaturi de Berbec aveti de a face cu chestiuni practice si concrete. Este un partener foarte bun cand vine vorba de proprietati si viata materiala. Berbecul va atinge acea parte din horoscopul solar care este legata de casa dumneavoastra de proiecte care va afecteaza siguranta din viitor. Berbecul vi se deschide vorbeste cu dumneavoastra dar va puteti baza pe el mai mult in viitor decat in prezent. Asta daca cautati rezultate pe termen lung, Berbecul este persoana dumneavoastra dar nu si daca vreti rezultate imediate sau vreti doar sa va distrati.

Berbecul alaturi de dumneavoastra semnifica viitorul si pentru dumneavoastra relatia este serioasa. Asculta Capricornule: nu te gandi sa experimentezi cu Berbecul. Relatia este apta pentru ca sa fie de lunga durata responsabila si deloc superficiala. Poti sa faci bani alaturi de Berbec si sa investeti foarte bine. Ati putea sa va casatoriti cu Berbecul pentru ca acesta va trezeste o dorinta pentru casa,familie,proprietate, ceva ce va rezista. Este o combinatie interesanta: Saturn alaturi de Marte, si semnifica inaltimi foarte mari. Ii treziti ambitiile, iar pentru dumneavoastra Berbecul este o ancora in viitor pentru ca nu vi se mai pare terifiant, ci optimist. Este prezenta atractia insa apar si probleme.

Amandoi puteti invata din aceasta relatie. Cele doua zodii nu par sa se inteleaga prea bine, dar va veti intari caracterele reciproc. Va puteti astepta la disciplina si responsabilitate ca rezultat la acestei relatii, dar atractia reciproca dintre voi s-ar putea materializa pe plan financiar si aceasta va ajuta rezolvarea catorva probleme dintre voi.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.