BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Capricorn si Balanta

67%

Balanta influenteaza domeniile cu privire la cariera ambitii si prestigiu. Venus alaturi de Saturn promoveaza schimbarea creativitatea calatoria si atractia fizica. Balanta va trezeste ambitiile , simtul puterii si autoritatii. Pozitia in comunitate va creste. Apreciati dragostea balantei pentru arta, pentru lucrurile mai bune in viata.

Balanta va priveste ca un exemplu de soliditate si ca un potential bun cap de familie. V-ar putea ajuta in gasirea unor importante contacte pentru cariera. Nu veti mai fi asa de timid si veti avansa si castiga mariri de salariu sau va veti incepe propria afacere. Cele doua zodii nu sunt bine vazute impreuna si apar provocarea si presiunea. Nu totul este usor. Va impinge si va face sa scoateti ce e mai bun din dumneavoastra pe plan profesional pentru a castiga prestigiu este excelent pentru dumneavoastra. In proiectele comunitatii si initializarea unei afaceri este de asemenea un beneficiu.

In ciuda aspectelor negative dintre zodii Balanta poate fi foarte valoroasa cand este vorba de dumneavoastra. Balanta va va face cunoscute talentele,ambitiile dar se dovedeste mai buna pe plan professional decat intr-o relatie intima.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.