BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Berbec si Taur

57%

Taurii sunt buni pentru dumneavoastra din punct de vedere financiar. De asemenea sunteti atrasi fizic de ei. Taurii sunt asociati cu planeta Venus, pe cand dumneavoastra sunteti cu Marte. Aceste doua planete simbolizeaza atractia fizica.

Soarele Taurului este in a doua casa a Berbecilor, fapt care este asociat cu bani, posesiuni, obtinerea unor targuri profitabile. Insa un mic avertisment. Taurii pot fi prea inceti pentru dumneavoastra. Berbecii vor actiune, tind sa fie agresivi si devin impacienti, pe cand ei sunt buni pentru dumneavoastra si va dau un exemplu de rabdare.

Cand vine vorba de afaceri nu incercati sa va impuneti ideile in fata unui nativ din zodia Taurului. Ei pot fi foarte determinati, iar cand este dusa la extrema, sunt de-a dreptul incapatanati. In relatii personale cu Taurul, acesta va atrage si infurie in acelasi timp. Cu siguranta va intriga prezenta lui; pur si simplu "se prinde" de dumneavoastra. Cand cumparati ceva sau faceti o negociere este avantajos sa aveti cu dumneavoastra un Taur.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.