BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Berbec si Scorpion

70%

Scorpionii reprezita intriga. Nativii acestei zodii va sperie adesea, deoarece va fac sa scoateti la iveala toate emotiile ascunse - spuneti sau faceti lucruri pe care de obicei le evitati. Pluto si Marte reprezinta razvratirea, rebeliunea. Ideile va sunt revolutionate. Incepeti sa luati parte la activitati pe care inainte le considerati un taboo.

Scorpionii reusesc sa va trezeasca cele mai ascunse dorinte. S-ar putea sa nu va placa din prima, dar nu il puteti ignora pe nativul din Scorpion. Prea multe dintr-o data, prea mult timp acelasi lucru - astfel va va afecta un Scorpion. V-ati putea simti restrictionat, deoarece el tinde sa va aduca aminte de responsabilitatile financiare.

In aceasta relatie va predomina semnul apei va fi orice dar nu armonie totala. Daca preferati sa ocoliti o provocare, atunci stati departe de Scorpion, dar daca va atrag misterele gandurilor sale, atunci ati gasit persoana potrivita.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.