BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Berbec si Sagetator

80%

Aceasta este considerata a fi o relatie favorbila. Ambele zodii au ca simbol focul si exista o combinatie de planete intre Jupiter si Marte, care duce la expansiune, multa activitate, o intindere catre mai mult. Aceasta relatie va poate duce catre calatorii de lunga durata si inclusiv calatorii ale mintii.

Partea proasta este ca unele planuri ar putea fi prea mari pentru a fi puse in practica. Ar putea aparea itarzieri. Simtul umorului se imbunatateste cand sunteti cu un Sagetator. Va place sa calatoriti in compania acestuia, si va ajuta sa va largiti orizonturile. Au o influenta pozitiva asupra dumneavoastra prin faptul ca va indeamna sa scrieti sau sa publicati.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.