BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Berbec si Rac

50%

Lucrurile nu arata bine cand este vorba despre o relatie cu un nativ din zodia racului. Trebuie sa lucrati foarte mult la o asemenea relatie. Elementul zodiei dumneavoastra este focul, iar al lor este apa. Va poate face sa va simtiti neajutorat, fara scapare. Va sunt de mare ajutor insa cand vine vorba de locuinta si proprietatile dumneavoastra, si de asemenea cand se intrevede un proiect pe termen lung.

Luna, simbolul zodiei Rac alaturata de Marte - simbolul zodiei dumneavoastra creaza o atractie fizica. Ei tind sa va faca sa va asezati la casa voastra. Ii puteti inspira, si la randul lor, va pot calma. Cand toate acestea sunt prezente se poate spune ca aveti o relatie. Sa fiti cu un nativ la zodiei Rac este o experienta interesanta pentru dumneavoastra, pentru ca aveti nevoie de un obiectiv sunteti o persoana pasionala si independenta, si racii numai incearca sa va canalizeze fortele in directii constructive.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.