BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Berbec si Pesti

85%

Unui nativ din zodia Pesti vreti sa ii daruiti tot ce aveti mai bun, foarte des veti oferi mai mult decat vi se va da. Se pare ca incercati sa scapati de un sentiment de vinovatie real sau pur si simplu fabricat de imaginatia dumneavoastra. Apa si focul, simbolurile zodiilor voastre nu se imbina tocmai bine. Dar Berbecilor, puteti invata! Pestii va fac sa studiati, sa faceti cercetari, sa apreciati intimitatea. Va ajuta sa va mentineti echilibrul.

O atmosfera de vis se intrevede cand este vorba de un Berbec si un peste. Va poate ajuta cand vine vorba de un proiect de studiu special. S-ar putea sa luati parte la intalniri sau activitati secrete. Mereu veti avea parte de adevar - nu este intotdeauna placut, dar este de valoare. Dar va trebui sa lucrati mult la o relatie daca vresi sa stea langa dumneavoastra.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.