BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Berbec si Leu

75%

Va rididicati si plecati cu Leul. Este actiune, sunt noi inceputuri in noi directii. Creativitatea va este incercata si planetele care va simbolizeaza zodiile (Soarele pentru Leu si Marte pentru dumneavoastra) reprezinta atractia fizica dintre voi. Sunteti foarte atrasi de lucrurile simple pecare le reprezinta nativii din Leu. Ei afecteaza acea parte din horoscopul dumneavoastra solar care este legata de copii si sex.

Aceasta combinatie de zodii este excelenta pentru entuziasm, emotivitate, conceperea unor planuri, metode sau operatii. Tindeti sa puneti de-o parte trecutul, pentru a face loc noilor activitati. Intrebari sunt puse, si raspunsuri cerute. Este atat de multa afectiune incat o parte din ea se poate reflecta si in copii. Tindeti sa priviti aceasta relatie ca pe o oportunitate de a va exprima calitatile inventive.

Daca vreti sa va jucati cu emotiile cuiva, mai bine ati gasi alta persoana, deoarece va veti indragosti inexplicabil de Leu.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.