BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Berbec si Gemeni

45%

De obicei Gemenii sunt nelinistiti, au multe idei si sunt plini de energie. In limita normalului este ok, dar duse la extreme, aceste insusiri tind sa va indeparteze unul de celalalt. Cheia este sa fiti selectivi, sa alegeti ce este mai bine. Gemenii sunti reprezentati de planeta Mercur, iar dumneavoastra de Marte. Cei nascuti in aceasta zodie tind sa va dea un simt la directiei, dar sa va si oboseasca. Asta pentru ca mereu sunteti in miscare. Tindeti sa fiti mereu cu ei, deoarece va fac sa vreti sa invatati, sa experimentati, sa raportati (chiar daca prin a raporta se intelege a lua notite sau a scrie o poveste sau un articol). Va pot pune uneori pe cearta lucruri pe care le spune. Va puteti certa si va pot obosi, dar Berbecilor, nu uitati ca asta nu este ceva minor - si dumneavoastra sunteti stimulat din punct de vedere itelectual.

Intr-o relatie cu un nativ in Gemeni va puteti astepta la varietate, schimbari si calatorii. Daca va canalizati cum trebuie fortele aceasta relatie va fi satisfacatoare.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.