BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Berbec si Fecioara

68%

Fecioara va ajuta, va aminteste si va creaza un sentiment de vinovatie, doarece reprezinta a 6-a casa a dumneavoastra, care semnifica datoriile de baza, sanatatea si munca. Va aduce aminte de cat de mult mai aveti de mers pana va atingeti obiectivele sau ca puteti mai mult decat faceti acum, si va face sa va puneti ideile in aplicare.

Ii place sa critice de obicei, dar este spre binele vostru de obicei. Nativul acestei zodii este constient de bani - de venituri si de cheltuieli - de bunuri si deficituri. Puteti beneficia de pe urma schimbarilor ce se vor intampla cand aveti o relatie cu o Fecioara. Desi este protectiv, nu prea va place sa fiti criticati mereu, mai ales atunci cand vi se spune ca este "spre binele vostru".

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.