BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Berbec si Capricorn

68%

Vi se accenteaza simtul responsabilitatii cand sunteti cu un Capricorn. S-ar putea sa va ajute in privinta carierei dumneavoastra. Ei au un efect care pare a va incetini uneori. Cand vine vorba de lucruri personale, sunteti fascinat de Capricorn; ii priviti mai mult ca pe un parinte.

Desi va poate ajuta in cariera, va va face sa fiti constient de datorii si responsabilitati . Daca nu sunteti destul de maturizat sau nu aveti destula experienta, mai bine ati sta departe de ei. Capricornii ar putea fi oricum buni manageri de afaceri si va pot consilia foarte bine in privinta unei cariere.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.