BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Compatibilitate intre zodiile Berbec si Berbec

60%

O relatie intre doi Berbeci este una activa, cu siguranta idealistica si in care predomina locurile indepartate. Poate fi chiar cu flacari, deoarece ambii parteneri vor pozitia de conducator in aceasta relatie. El prinde viata daca iei initiativa de a va demonstra dragostea. Natura sexuala poate fi descrisa ca inflacarata, intensa.

Barbatii sunt un caz special cand este vorba de sex - ego-ul lui este viata sexuala. Cu cat crede ca il apreciati mai mult, cu atat va va intoarce complimentul.

Femeile nascute in aceasta zodie sunt greu de mintit. Vrea sa stie unde merge si are idei despre cum sa ajunga acolo. Incercati sa nu faceti o rutina. Raspundeti romantismului ei. Puneti gaz pe foc cand vine vorba de experimentare. Ele pot fi temperamentale, incapatanate, independente si are un sex-appeal bazat pe "sangerarea" mandriei si bunavointa de a darui. Standardele ei sunt inalte si ciudate. Nu o poti forta sau impinge sa faca ceva ce nu vrea. Nimic nu o descurajeaza mai mult decat indulgenta constanta. Nu este usor sa traiti cu ea, dar cu siguranta merita efortul.

Inapoi la Compatibilitati intre zodii

Pentru horoscopul dragostei zilnic alege zodia ta
Berbec    Taur    Gemeni    Rac    Leu    Fecioara    Balanta    Scorpion    Sagetator    Capricorn    Varsator    Pesti   

Afla ce te asteapta aceasta luna vizitand horoscopul lunar al zodiei tale. Impresioneaza si cucereste persoana iubita cu un mesaj de dragoste sau un sms de dragoste

Vrei sa stii compatibilitatea ta cu perechea ta? Verifica compatibilitatea in functie de numele vostru sau de zodia in care sunteti. Totul in sectiunea perechii tale, compatibilitate zodii.